COPPENS STAL-TECHNIEK

Coppens Stal-techniek is als ‘leading partner’ adviseur én producent koploper in varkenshuisvesting en stalinrichting. Maximaal rendement, optimaal presteren op veilige en gezonde wijze en kwaliteit staan daarbij centraal. Lees meer

Paradepaardje of beter gezegd paradevarkentje; het vrijloopkraamhok

Coppens - vrijloopkraamhok
Lees meer

Coppens - vrijloopkraamhok

Een vrijloopkraamhok. Ons hoor je niet zeggen dat er direct een belletje moet gaan rinkelen. Maar wanneer je bij ons aan de slag gaat, zul je snel merken dat dit echt ons paradepaardje is. Het vrijloopkraamhok betitelen we dan ook als de heilige graal voor iedere varkenshouder en hun varkens.

Lees meer
Project uitgelicht

Hokverrijking; vernieuwend, slim, effectief en efficiënt.

Coppens - Hokverrijking
Lees meer

Coppens - Hokverrijking

Met onze vooruitstrevende productoplossingen maken we klanten slimmer en we laten ze effectief en efficiënt werken. Hokverrijking is hier een perfect voorbeeld van. Het draagt bij aan het verminderen van ongewenst gedrag van het varken, het mestgedrag kan gestuurd worden en de varkenshouder heeft meer controle over de gezondheid van het varken. Helemaal in lijn met ‘ons ideaal’; een bijdrage leveren aan het creëren van een varkenshouderij die zich -wereldwijd- kenmerkt door veiligheid en welzijn voor mens en dier.

Project uitgelicht

SNEL EN VERS VOEREN

COPPENS - DROOGVOERINSTALLATIE
Lees meer

COPPENS - DROOGVOERINSTALLATIE

Projecten om door een ringetje te halen. Die leveren we meerdere op per jaar. Zo ook deze ‘gespeende’ biggenstal. Naast de complete stalinrichting hebben wij ook de complete droogvoerinstallatie gerealiseerd; van ontwerp en installatie tot aansturing. Het systeem maakt het mogelijk om op hoge snelheid kwalitatief hoogwaardig te voeren. En laat -de juiste hoeveelheid en kwaliteit- voer nu net van extreem belang zijn voor de jonge biggen!

Project uitgelicht

Vacatures Coppens groep

Het Team

Johan
Montagemonteur
Perry
Montagemonteur
Arnold
Account Manager
John
Account Manager

vacatures

Open sollicitatie

Vul jij binnenkort het plaatje hiernaast? Enthousiast ben je inmiddels wel over de Coppens Groep. Dat staat vast! Nu is de vraag: ga je aan de slag binnen Coppens Stal-techniek, Agri-techniek óf Metaal-techniek? Want bij ons is er altijd plaats voor jou en je gedrevenheid. Zelfs wanneer er hierboven geen passende vacature voor jou tussen staat, zien we je open sollicitatie graag tegemoet. Word Koploper! Work local & think global!

Stagiaire bbl

Jij wilt leren én werken. Jij wilt werken én leren. Linksom of rechtsom, wij zoeken jou én jij zoekt ons. Als erkend leerbedrijf zijn BBL-leerlingen en stagiaires bij ons altijd welkom. Wij stomen je klaar voor de grote mensen wereld. Neem contact met ons op via de button hieronder en we informeren je graag over al onze mogelijkheden voor BBL-leerlingen en stagiaires. Work local & think global!

back to top