COPPENS METAAL-TECHNIEK

Als het om buisbewerking gaat, dan bepaalt Coppens Metaal-techniek de lat van vandaag en standaard voor morgen. Die uitspraak kunnen we doen, omdat we op het gebied van buisbewerking ‘gewoon’ de allerbeste zijn. Onze focus ligt dan ook continu op productoptimalisatie en een kostenefficiënte productie. Lees meer

“Je bent hier echt specialist in een specifiek vakgebied dat geeft een enorme boost.”

Coen - Verkoop Metaal-techniek

Coen - Verkoop Metaal-techniek

Binnen Coppens Metaal-techniek willen we met behulp van kennis, vakmanschap en productontwikkeling klanten nog beter tegemoetkomen in hun specifieke wensen en behoeften. Dit is dan ook hetgeen waar ik dagelijks mee bezig ben. Wat concreter vertaal ik dit naar calculeren, offreren en het opvolgen van offertes, orderverwerking, prijsonderhoud én natuurlijk veel klantcontact. Want als je in gesprek blijft met de klant, dan weet je ook wat er speelt. En die gesprekken voer ik als het nodig is in alle talen; work local, think global.

Lees meer
Personeel uitgelicht Lees meer

“Samen met de klant doe ik er alles aan om tot de best mogelijke kostprijs te komen.”

Erik - Calculator / Werkvoorbereider

Erik - Calculator / Werkvoorbereider

Samen met de klant doe ik er alles aan om tot de best mogelijke kostprijs te komen. Dat doen we bijvoorbeeld door het samenvoegen van productiemogelijkheden. Telkens weer een mooie uitdaging. Met de nadruk op ‘telkens weer’. Want bij Coppens Metaal-techniek staat een kostenefficiënte productie altijd centraal!

Lees meer
Personeel uitgelicht Lees meer

Hey Willy Nacho! Waar is dat feestje?

FRAMEWERK UIT BUISMATERIAAL
Lees meer

BUIZENFRAME CONSTRUCTIE 4 METER HOOG

Van het bekende chips merk ‘Willy Nacho’ kregen wij de volgende vraag: we willen graag opvallen op festivals. Kunnen jullie voor ons een grotere sombrero maken? Je weet wel … zo’n grote Mexicaanse hoed. Eerlijk is eerlijk, geen alledaagse vraag voor een bedrijf in de metaal-techniek.

 

Lees meer
Project uitgelicht

Specs e-mobility / Electric Dutchman duurzame E-scooter

oersterk en lichtgewicht frame
Lees meer

natuurlijk met buismateriaal

Scooters brengen ons al snel terug naar onze jongeren jaren (onze jonge jaren hé). ‘Opgevoerd’ en wel, gerust te betitelen als kleine ‘benzine-slurpers’. Hoe anders is het vandaag de dag … Neem Specs e-mobility en hun duurzame E-scooter ‘Electric Dutchman’. Wellicht daarom kwamen ze uit bij Coppens Metaal-techniek. De vraag was helder; we willen een oersterk en lichtgewicht frame als basis voor onze E-scooter, duurzaam en lokaal geproduceerd. Met dit idee en bijbehorende schetsen van het frame kwamen ze naar ons. Ons antwoord was al even helder: buismateriaal! Echt een dikke scooter als je het ons vraagt (of is zo’n soort omschrijving vandaag de dag niet langer hip?)

Project uitgelicht

GAS EROP. FORMULE 1 COSWORTH V8 MOTOR

BUIGEN VOOR EEN MOTORBLOK
Lees meer

BUIGEN & LASSEN

Bouland Motors kwam bij ons met de vraag of wij een uitlaat konden buigen voor een motor. Die vraag was -door de bocht genomen- niet zo heel spannend. Dat veranderde al snel toen we erachter kwamen dat het een Formule 1 bocht betrof. Bouland Motors voornemen was om een legendarisch Formule 1 motorblok op schaal na te bouwen.

 

Lees meer
Project uitgelicht

TECHNICARE / MOBILYZER. GOED REINIGBAAR & VEILIG IN GEBRUIK

BUISMATERIAAL HET BESTE MATERIAAL
Lees meer

BUIGEN, WALSEN, LASERSNIJDEN EN NAZAGEN

Technicare is een innovatieve fabrikant van medische hulpmiddelen voor zorginstellingen. Aan ons de vraag om mee de te denken over de productie van een nieuw soort infuuspaal (de Mobilyzer). De infuuspaal maakt patiënten zelfredzaam. Hygiëne, stabiliteit en veelzijdigheid waren de belangrijkste eisen.

Lees meer
Project uitgelicht

State of the art productiefaciliteit

Lasrobot

Focus op digitalisering & automatisering

Gestroomlijnde planning

Digitale aansturing

Machinepark

Coppens GROEP

Het Team

Robert
Hoofd Fabricage
Jordy
Operator Lassen
Simon
Operator Lassen
Hans
Operator Lassen
Cor
Operator Profiel Walsen
Peter
Operator Voor- & Nabewerking
Toon
Magazijn
Frank
Operator Doornbuigen
Benny
Operator Buislaser
Harm
Operator Doornbuigen
Coen
Verkoop Metaal-techniek
Tino
Operator Plaatlaser & Bewerking
Michael
Lasrobot programmeur / Operator
Bart
Operator Voor- & Nabewerking
Flexwerkers
Voor maximale flexibiliteit

Vacatures

Operations Manager

Word jij een koploper? Coppens Metaal Techniek zoekt een Operations Manager.

Machine Operator Metaalbewerking

Wil jij graag werken binnen de metaalbewerking en de kans krijgen het vak eigen te maken? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Bij Coppens Metaal-Techniek leren we je graag de kneepjes van het vak én werken we met een ultramodern machinepark.

Stagiaire bbl

Word jij onze nieuwe koploper? Wil jij je studie combineren met werken bij de Coppens Metaal-Techniek? Dan zoeken wij jou en jij ons! Als erkend leerbedrijf zijn wij altijd op zoek naar leerlingen: op school behandel je de theorie welke je bij ons in de praktijk brengt. En meer, één van onze koplopers leert je namelijk de kneepjes van het vak en zorgt dat je de juiste begeleiding krijgt.

Open sollicitatie

Vul jij binnenkort het plaatje hiernaast? Enthousiast ben je inmiddels wel over de Coppens Groep. Dat staat vast! Nu is de vraag: ga je aan de slag binnen Coppens Stal-techniek, Agri-techniek óf Metaal-techniek? Want bij ons is er altijd plaats voor jou en je gedrevenheid. Zelfs wanneer er hierboven geen passende vacature voor jou tussen staat, zien we je open sollicitatie graag tegemoet. Word Koploper! Work local & think global!

back to top