MORGEN SLIMMER MAKEN

Sinds 1978 zijn we continu bezig met de dag van morgen: kijken hoe het slimmer, effectiever en efficiënter kan. Want het wiel uitvinden is één, het wiel steeds beter maken is twee. Vandaag de dag doen we dat door individuele kennis en kunde, vakmanschap , ‘talent’ en specialismen welke aanwezig zijn binnen de Coppens Groep groepsbreed in te zetten. Lees meer

''Een werkomgeving waarin onze mensen het beste uit zichzelf kunnen halen. Zo veroveren we de wereld.''

Bas Coppens / Directeur Coppens Groep

Onze mensen

Vacatures Coppens groep

State of the art productiefaciliteit

Lasrobot

Focus op digitalisering & automatisering

Gestroomlijnde planning

Digitale aansturing

Procesoptimalisatie & automatisering

Binnen de Coppens Groep zetten we vol in op continu verbeteren op basis van data(analyses), het optimaliseren van bestaande concepten en productiemethoden, een effectieve en efficiënte uitvoering van klantorders, het verkorten van doorlooptijden en ordergestuurde productie met minimale voorraad. Alleen op die manier blijven we koploper en plukken we de vruchten van onze continue investeringen in machines én de allerbeste mensen.

Het Team

Bas
Algemeen Directeur
Mark
Hoofd Technische Dienst
Twan
Inkoper
Mariëtte
Financiële Administratie
Noud
Hoofd Magazijn & Logistiek
Johan
Operations Manager
René
Applicatie- & Systeembeheerder
Robert
Calculator
Jorgos
Business Controller
Dennis
KAM-Coördinator
Erik
Calculator/Werkvoorbereider
Martijn
Hoofd Inkoop
Louis
Transport
Rob
Logistiek
Kevin
Assistent Financial Controller
Tom
Product Engineer
Humphrey
Calculator

Vacatures

Machineprogrammeur

Word jij koploper als het gaat om het programmeren, afstellen en omstellen van CNC-machines?

Laseroperator

Word jij een koploper? Coppens Groep zoekt een laseroperator.

LASSER MIG/MAG & TIG

Word jij een koploper op het gebied van Lassen? Coppens Productie-techniek zoekt een lasser die gewoon gruwelijk goed kan lassen.

MACHINEOPERATOR / PRODUCTIEMEDEWERKER

Word jij een koploper op het gebied van buis- en stripbewerking? Coppens Productie-techniek zoekt een Machineoperator / productiemedewerker die verschillende bewerkingsdisciplines in de vingers heeft

Stagiaire bbl

Jij wilt leren én werken. Jij wilt werken én leren. Linksom of rechtsom, wij zoeken jou én jij zoekt ons. Als erkend leerbedrijf zijn BBL-leerlingen en stagiaires bij ons altijd welkom. Wij stomen je klaar voor de grote mensen wereld. Neem contact met ons op via de button hieronder en we informeren je graag over al onze mogelijkheden voor BBL-leerlingen en stagiaires. Work local & think global!

Open sollicitatie

Vul jij binnenkort het plaatje hiernaast? Enthousiast ben je inmiddels wel over de Coppens Groep. Dat staat vast! Nu is de vraag: ga je aan de slag binnen Coppens Stal-techniek, Agri-techniek óf Metaal-techniek? Want bij ons is er altijd plaats voor jou en je gedrevenheid. Zelfs wanneer er hierboven geen passende vacature voor jou tussen staat, zien we je open sollicitatie graag tegemoet. Word Koploper! Work local & think global!

COPPENS GROEP

back to top