MORGEN SLIMMER MAKEN

Sinds 1978 zijn we continu bezig met de dag van morgen: kijken hoe het slimmer, effectiever en efficiënter kan. Want het wiel uitvinden is één, het wiel steeds beter maken is twee. Vandaag de dag doen we dat door individuele kennis en kunde, vakmanschap , ‘talent’ en specialismen welke aanwezig zijn binnen de Coppens Groep groepsbreed in te zetten. Lees meer

''Een werkomgeving waarin onze mensen het beste uit zichzelf kunnen halen. Zo veroveren we de wereld.''

Bas Coppens / Directeur Coppens Groep

Onze mensen

Vacatures Coppens groep

State of the art productiefaciliteit

Lasrobot

Focus op digitalisering & automatisering

Gestroomlijnde planning

Digitale aansturing

Procesoptimalisatie & automatisering

Binnen de Coppens Groep zetten we vol in op continu verbeteren op basis van data(analyses), het optimaliseren van bestaande concepten en productiemethoden, een effectieve en efficiënte uitvoering van klantorders, het verkorten van doorlooptijden en ordergestuurde productie met minimale voorraad. Alleen op die manier blijven we koploper en plukken we de vruchten van onze continue investeringen in machines én de allerbeste mensen.

Het Team

Bas
Algemeen Directeur
Mark
Hoofd Technische Dienst
Twan
Inkoper
Mariëtte
Financiële Administratie
Noud
Hoofd Magazijn & Logistiek
Johan
Operations Manager
René
Applicatie- & Systeembeheerder
Robert
Calculator
Jorgos
Business Controller
Dennis
KAM-Coördinator
Erik
Calculator/Werkvoorbereider
Martijn
Hoofd Inkoop
Louis
Transport
Rob
Logistiek
Kevin
Assistent Financial Controller
Tom
Product Engineer
Humphrey
Calculator

Vacatures

Medewerker Bedrijfsbureau

Bij Coppens Metaal-Techniek zijn we op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van medewerker bedrijfsbureau. Ben jij op zoek naar een veelzijdige functie binnen de metaalindustrie en wil jij ook ‘KOPLOPER’ worden? Lees dan snel verder!

Programmeur 3D doornbuigmachine

Heb jij ervaring als operator in de metaalbewerking en ben je toe aan de volgende stap, of ben je al een ervaren machineprogrammeur? Wil je werken met de nieuwste technologie op het gebied van metaalbewerking én buigen? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Bij Coppens Metaal-Techniek werken we met een ultramodern machinepark waaronder onze buigmachines.

Buislaseroperator

Werken bij de koploper in buisbewerking?! Dat kan! In deze functie ga je werken met de nieuwste technologieën op het gebied van metaalbewerking en maak je onderdeel uit van een vooruitstreven familiebedrijf in de Brabants Kempen. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Machine Operator Metaalbewerking

Wil jij graag werken binnen de metaalbewerking en de kans krijgen het vak eigen te maken? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Bij Coppens Metaal-Techniek leren we je graag de kneepjes van het vak én werken we met een ultramodern machinepark.

Stagiaire bbl

Word jij onze nieuwe koploper? Wil jij je studie combineren met werken bij de Coppens Metaal-Techniek? Dan zoeken wij jou en jij ons! Als erkend leerbedrijf zijn wij altijd op zoek naar leerlingen: op school behandel je de theorie welke je bij ons in de praktijk brengt. En meer, één van onze koplopers leert je namelijk de kneepjes van het vak en zorgt dat je de juiste begeleiding krijgt.

Open sollicitatie

Vul jij binnenkort het plaatje hiernaast? Enthousiast ben je inmiddels wel over de Coppens Groep. Dat staat vast! Nu is de vraag: ga je aan de slag binnen Coppens Stal-techniek, Agri-techniek óf Metaal-techniek? Want bij ons is er altijd plaats voor jou en je gedrevenheid. Zelfs wanneer er hierboven geen passende vacature voor jou tussen staat, zien we je open sollicitatie graag tegemoet. Word Koploper! Work local & think global!

COPPENS GROEP

back to top