COPPENS AGRI-TECHNIEK

Coppens Agri-techniek is totaalleverancier voor de melkveehouderij en we ontwikkelen en produceren (in house) ons eigen productgamma. We zijn melkwinningsspecialist, stalinrichter en projectrealisator van moderne (geautomatiseerde) installaties; hoogwaardige producten van gerenommeerde merken en leveranciers. Lees meer

“De werksfeer is top, de collega’s zijn leuk en als je door wilt groeien dan kan dat hier.”

John / Servicemonteur

John / Servicemonteur Coppens Agri-techniek

Samen met de rest van het team zorg ik voor goede en snelle service. Want op die manier houden we onze klanten tevreden. Dagelijks verzorg ik het onderhoud aan machines van onze klanten, verhelp ik storingen en zorg ik voor een optimale werking van melkmachines, mestrobots, voeraanschuifrobots en ventilatoren. Dat onze toegevoegde waarde niet grensafhankelijk is, staat voor mij gelijk aan work local, think global.

Personeel uitgelicht Lees meer

De basis voor zo’n overheerlijk glas verse melk

Coppens STALINRICHTING
Lees meer

Coppens STALINRICHTING

Bij ons kun je terecht voor een complete stalinrichting; voor de grote koeien en voor de kleine lieve kalveren. We stellen alles in het werk om de veiligheid en welzijn voor dier en mens zo groot mogelijk te maken. Neem de ‘jongveestal’. Hier ‘leren’ kalveren om -wanneer ze wat ouder zijn- goed in de boxen te gaan liggen en raken ze bekend met het zelfsluitend voerhek. De kalveren beginnen in groepshokken, vervolgens schuiven ze na ca. 3 maanden door naar de eerste ligboxen. Het opschuiven is een continu proces en eindigt uiteindelijk in de melkveestal. Dus ja, als je bij ons werkt dan lever je letterlijk een bijdrage aan zo’n overheerlijk glas verse melk!

Project uitgelicht

State of the art techniek; de melkrobot

DELAVAL - Melkrobot
Lees meer

DELAVAL - Melkrobot

Onze melkrobots van het merk DeLaval bieden veel meer dan enkel melkproductie. De robot beschikt over unieke tools op het gebied van ‘koemanagement’ (juist ook koeien worden gemanaged). De tools waken over de gezondheid van koeien, bieden ruimte voor verbetering en optimalisatie en zorgen voor rust bij de melkveehouder. Bovenal dragen ze bij aan optimaal rendement!

Project uitgelicht

IN DE STAL SERVEREN WE VERS VOER

DELAVAL & JOZ VOER-AANSCHUIFROBOTS
Lees meer

DELAVAL & JOZ VOER-AANSCHUIFROBOTS

Vers voeren, dat vinden koeien en kalveren lekker. Net zoals wij mensen van vers eten houden. Logisch dus. Buiten ‘vers’ moet melkvee ook altijd over voldoende voer beschikken en moet dit eenvoudig bereikbaar zijn. Met onze keur aan robots zorgen we ervoor dat melkveehouders geen omkijken meer hebben naar het voeren van hun melkvee. Voer-aanschuifrobot: je hebt maar één taak! Een mooi voorbeeld van een van onze drijfveren: we maken het melkveehouders zo eenvoudig mogelijk.

Project uitgelicht

Vacatures Coppens groep

trots op wat we doen

Melkrobot

Focus op digitalisering & automatisering

Het Team

Wil
Verkoop Binnendienst
Arie
Adviseur Boerderijbenodigdheden
Han
Service & Onderhoudsmonteur CMS
Thijs
Service & Onderhoudsmonteur VMS
Frans
Account Manager
John
Service & Onderhoudsmonteur CMS
Rik
Service & Onderhoudsmonteur VMS
Cas
Adviseur Boerderijbenodigdheden
Sandra
Hoofd Service & Montage
Lars
Service & Onderhoudsmonteur VMS

COPPENS GROEP

Vacatures

Stagiaire bbl

Jij wilt leren én werken. Jij wilt werken én leren. Linksom of rechtsom, wij zoeken jou én jij zoekt ons. Als erkend leerbedrijf zijn BBL-leerlingen en stagiaires bij ons altijd welkom. Wij stomen je klaar voor de grote mensen wereld. Neem contact met ons op via de button hieronder en we informeren je graag over al onze mogelijkheden voor BBL-leerlingen en stagiaires. Work local & think global!

Open sollicitatie

Vul jij binnenkort het plaatje hiernaast? Enthousiast ben je inmiddels wel over de Coppens Groep. Dat staat vast! Nu is de vraag: ga je aan de slag binnen Coppens Stal-techniek, Agri-techniek óf Metaal-techniek? Want bij ons is er altijd plaats voor jou en je gedrevenheid. Zelfs wanneer er hierboven geen passende vacature voor jou tussen staat, zien we je open sollicitatie graag tegemoet. Word Koploper! Work local & think global!

back to top